2008-as adószabályok - gond nélkül

ART

Nyomtatás
Forrás: www.adonavigator.hu

ADÓKONFERENCIA - 2007. november 29. - A 2008. évi adótörvény változások gyakorlati alkalmazása - Elõadó: Böröczkyné Verebélyi Zsuzsanna - az adónavigátor.hu házigazdája - Helyszín: Bliber Rendezvényház 1051 Budapest, Arany János u 10. - A kisvállalkozások könyvelõi is megérdemlik a személyes tanácsadást!

KÖNYVELÕK KÉZIKÖNYVE
Ára: 9.900,- Ft + postaköltség. Szerzõk: az Önadózó újság szerzõi. A könyv hagyományos nyomdai elõállítású, terjedelme kb. 576. oldal. Kiadó: ADÓNET.HU Zrt. A könyv kereskedelmi forgalomba nem kerül.
www.kezikonyvek.hu

M E G R E N D E L É S: info@onadozo.hu

***

Ön tudja már, hogy a novemberi adótörvény változásokról szóló elõadások közül melyiket választja? Ha már eldöntötte, hogy eljön, regisztráljon: www.adonavigator.hu
 
Miért éppen ezt az elõadást válasszam…?
 
-                    Mert ezen az elõadáson nem csupán az új szabályokat ismerteti meg Önnel az elõadó, hanem bemutatja alkalmazásuk gyakorlati technikáit is.
 
-                    Mert ezt az elõadást Ön bátran megszakíthatja kérdésével, nem hozza zavarba az elõadót, így minden részlet világossá válik.
 
-                    Mert, ezen a konferencián kollégája is felvethet egy olyan kérdést, ami Önt még nem érinti, de késõbb boldog lesz, hogy ezt az információt már begyûjtötte.
 
-                    Mert a rendezvény szüneteiben, vagy utána az elõadó szívesen áll rendelkezésére, hogy az elõadás témájától függetlenül, egyedi adózási problémájára megoldást találjon.
 
-                    Mert ezen a konferencián - Önhöz hasonlóan -, kisvállalkozások könyvelõi, vezetõi vesznek részt, akik ugyanolyan gondokkal küzdenek, mint Ön. Új kollégák, új barátok, sorstársak segíthetik munkáját a késõbbiekben…
 
-                    És ami szintén fontos: nem csak a fejét töltjük meg hasznos tudással, hanem finom és bõséges ebéddel a hasát is.
 
Részvételi díj: 19 000 Ft.+áfa
 
Kedvezmények:
Adónavigátor Konferencia Kártyával -20%

A konferencia és tanácsadás idõpontja: 2007. november 29. (csütörtök) 9.00 órától - 16 óráig.
 
Helyszín: Bliber Rendezvényház 1051 Budapest, Arany János u 10.
Információ:   Böröczky Zoltán
zoli@adonavigator.hu Tel: 06 20/94 49 302

www.adonavigator.hu

***

ÖNADÓZÓ - az adózók lapja,
Adó - Tb. Számvitel. Megjelenik minden hónap elsõ napján. Elõfizetési díj 2007. december 31-ig: 980,-Ft/hó.
Elõfizethetõ:
info@onadozo.hu

Önadózó, a nélkülözhetetlen munkatárs!


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra