30.000,-Ft értékû bankkártyát nyerhet!

ART

Nyomtatás
Forrás: Önadózó

Nem, nem - ehhez nem kell vásárolnia semmit. És becslésünk szerint itt még nagyobb eséllyel nyerhet! Még az sem kizárt, hogy a 70 ezres másik bankkártyát is Ön nyeri meg.

Egyéni vállalkozók kézikönyve: a könyv, amely vállalkozóknak segít átlátni a káoszt!

A legjobb ajándék vállalkozó ismerõsének.

Ajánlja a könyvet!

Ön a nevének, lakcímének és e-mail címének megadásával és az alábbi könyvajánlás elküldésével ajándéksorsoláson vesz részt, amelynek díjai:
I. 30.000,-Ft értékû bankkártya (OTP Meglepetéskártya)
II. Vagyongyarapodás és adóellenõrzés címû könyv (9.900,-Ft)
III. Az én cégem az én pénzem címû könyv (6.300,-Ft)

Ajánlja az Egyéni vállalkozók kézikönyvét 5 ismerõsének!

Az ajándéksorsoláson a 2009. március 16-31-e közötti idõszakban az alábbi e-mail ajánlást elküldõ személyek vesznek részt. Ebben az akcióban nem feltétel a vásárlás, csak az ajánlás.

Az ajánlás önkéntes, érte ellenszolgáltatás nem jár. Az ajánló e-mail alábbi szövege csak ajánlás, azt tetszõlegesen megváltoztathatja. Az ajánló személy az ajánlással az adatai kezeléséhez kizárólag az ajándéksorsolás lebonyolítása céljából hozzájárul - ezt követõen az adatokat tovább nem tároljuk. Az ajánlott személy adatait az ajánlás elküldését követõen semmilyen formában nem tároljuk. Az ajándéksorsoláson csak valós e-mail címek megadásával lehet részt venni.

Ajánlott szöveg: Van egy könyv, amely vállalkozóknak segít átlátni a káoszt. Ajánlom figyelmedbe az EGYÉNI VÁLLALKOZÓK KÉZIKÖNYVE 2009 címû könyvet - amelyet, ha megrendelsz és 2009. március 31-ig befizeted az ellenértékét, ajándéksorsoláson veszel részt, amelynek díjai: I. 70.000,-Ft értékû bankkártya, II. Vagyongyarapodás és adóellenõrzés címû könyv (9.900,-Ft) III. Az én cégem az én pénzem címû könyv (6.300,-Ft). A könyv nagyon praktikus ajándékként szolgálhat vállalkozó ismerõseid számára is - bármilyen alkalomra (névnap, születésnap stb.) A könyv vállalkozási tanácsokat tartalmaz több mint háromszáz nyomtatott oldalon: 77 adótipp, számlázási, nyugtaadási szabályok, munkaügyi, kereskedelmi, fogyasztóvédelmi kötelezettségek, engedély-köteles tevékenységek, üzlet nyítási-, webáruház-mûködési szabályok, követelések behajtása, átalakulás - és minden amit egy vállalkozónak ismernie kell.  Ára: 9.900,-Ft +  postaköltség. Tartalomjegyzék Terjedelem 352 oldal.  A könyv megvásárolható: Önadózó Ügyfélszolgálat 1085 Budapest, József körút 53. Tel: 267 5010. Megrendelés e-mailben: info@adonet.hu Megrendelés interneten: http://adonet.hu.rgweb.hu/kezikonyv.php
További információ az ajándéksorsolásról: Önadózó Ügyfélszolgálat 1085 Budapest, József körút 53. Tel: 267 5010 www.kezikonyvek.hu  info@adonet.hu
Üdvözlettel:

Ne csak ajánlja - vásárolja is!

Ha nem csak ajánl, de vásárol is – mert pl.  meg szeretné ajándékozni vállalkozó ismerõsét - részt vehet egy másik ajándéksorsolásban is, amelynek fõnyereménye egy 70.000,-Ft értékû bankkártya. Vásárlás esetén a szerzõ által dedikált példányt is ajándékozhat.
Könyvrendelés e-mailben: info@adonet.hu (kérjük megadni számlázási és postázási nevét és címét)
Könyvrendelés inetrenten: Egyéni vállalkozók kézikönyve vásárlás

Vásárlás személyesen: ADÓNET.HU Zrt. Ügyfélszolgálat 1085 Budapest, József körút 53. Tel: 06 1 267 5010.

Végül is, mirõl szól ez a könyv?

Van aki már olvasta:

Néhány héttel ezelõtt megrendeltem Önöktõl az Egyéni vállalkozók kézikönyve 2009 c. kiadványukat, ami nagyon tetszik. Még csak tervezem a vállalkozást, így a könyv nagyon nagy segítséget jelent a számomra. N.A.

De nem csak induló vállalkozóknak szól: adótippek, számlázási szabályok, munkaügyi, kereskedelmi, fogyasztóvédelmi kötelezettségek, engedély-köteles tevékenységek, üzlet nyítási-, webáruház-mûködési szabályok, követelések behajtása, átalakulás – és minden amit az egyéni vállalkozónak ismernie kell. Vállalkozási tanácsok több mint  háromszáz nyomtatott oldalon.   Tartalomjegyzék

Szerzõ: Dr. Szabó Tibor - Kiadó: ADÓNET.HU Zrt. Ára: 9.900,-Ft + 615,-Ft postaköltség. Terjedelem 352 oldal. Megvásárolható: Önadózó Ügyfélszolgálat 1085 Budapest, József krt. 53. Tel: 2676 5010.  Készpénzes fizetéssel is részt vehet az ajándéksorsolásban. Az Önadózó 20%-os szakkönyvvásárlási kedvezménye az akcióban nem vehetõ igénybe.

Megrendelés: info@adonet.hu Kérjük megadni a számlázási és postázási nevet és címet. A megrendelést feladhatja az alábbi internetcímen is: Egyéni vállalkozók kézikönyve vásárlás

További információk a 30.000,-Ft fõnyereményû ajánló ajándéksorsolásról:

Sorsjegyként az ajánló e-mail visszaigazolása szolgál.  Az ajándéksorsolás szervezõje: ADÓNET.HU Zrt. 1094 Budapest, Bokréta u. 3. Képviseli: Szabó Margit vezérigazgató. Adószám: 14052512-2-43. Cégjegyzékszám: 01-10-045755. Ügyfélszolgálat: 1085 Budapest, József körút 53. Telefon: 2675010. e-mail: info@adonet.hu . Az ajándéksorsolás jogszabályban írt bejelentése megtörtént. Az ajándéksorsolás idõpontja: 2009. április 7. 11. óra. Helye: Adónet.Hu Zrt. Központi ügyintézés: 7400 Kaposvár, Ezredév u. 1. - közjegyzõ jelenlétében. A nyerteseket e-mailben megkeressük, a nyereményeket postai úton juttatjuk el.

ADÓNET.HU Zrt.


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra