A könyvelõk kártérítési felelõssége

ART

Nyomtatás
Forrás: Önadózó

Felkértek egy elõadásra, amelynek tárgya a könyvelõ kártérítési felelõssége az ügyféllel szemben, a mulasztásával okozott károkért. Szóval a mûhibákról, és más hibákról van szó – amelyek a tevékenység végzése során mindenkivel elõfordulhatnak. Ez egyébként nem is könyvelõi specialitás, hogy csak a klasszikus orvosi mûhibaperekre utaljak, vagy éppen az ügyvédi felelõsség kérdésére. Nagyon jó és mindenki számára tanulságos elõadást szeretnék tartani. Örömmel venném, ha olvasóink megosztanák velem saját történetüket e kérdéskörben.

Tehát számítok arra, hogy elküldik saját esetüket, röviden összefoglalva a tényeket, mi volt a mulasztás, amit az ügyfél sérelmezett, mi volt a könyvelõ álláspontja, és mi lett az ügy kimenetele, megoldása, sor került-e bírósági eljárásra. És a lényeg: mi az ügy tanulsága, milyen eszközöket, módszereket alkalmaznak, hogy az ilyen eseteket kivédjék, elkerüljék.

Szavamat adom, hogy a megküldött eseteket tudományos céllal használom fel, nevek és minden azonosító adat teljes mellõzésével. A megküldött információkat pedig ügyvédi titokként kezelem.

Ha van témába vágó esete, kérem írja meg, és  küldje el részemre az info@onadozo.hu e-mail címre.

Köszönettel:

dr.Szabó Tibor
ügyvéd adószakértõ


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra