Akár útközben, iPhone-ról vagy iPad-ről is elérhető a CompLex Jogtár®!

ART

Nyomtatás
Forrás: Complex Kiadó

A Jogtár Magyar joganyagok adatbázisába tartozó több mint 178 000 jogi dokumentum, többek között 38 000 jogszabály, 26 kommentár és több mint 24 000 döntés már mobilon is elérhető a CompLex Kiadó JogtárMobil szolgáltatásának köszönhetően. Az alkalmazás – amely első körben iPhone és iPad készülékekre lett kifejlesztve– többféle kereső funkcióval, offline működéssel és rövidítéslistával is segíti a felhasználókat.

A CompLex Kiadó mindig is kiemelten kezelte a technológiák fejlődésével saját szolgáltatásai modernizálását, a felhasználóbarát működés folyamatos fejlesztését. Ennek eredményeként az App Storeból 2012. június végétől bárki számára ingyenesen letölthető a JogtárMobil alkalmazás, melynek segítségével az iPhone és iPad eszközökkel rendelkező felhasználók bárhol, bármikor elérhetik a jogrendben való tájékozódáshoz vagy épp a mindennapi munkához szükséges joganyagokat.
 
Tartalmak, funkciók előfizetőink számára
 
A CompLex Jogtár, CompLex Jogtár Plusz, Adó Jogtár, HR Jogtár, Önkormányzat Jogtár, Ügyvéd Jogtár és Közjegyző Jogtár előfizetői a letöltést, majd a letöltött alkalmazásban vagy a www.jogtar.hu/mobil/regisztracio   oldalon történő regisztrációt követően már a teljes értékű szolgáltatást vehetik igénybe. Számukra így akkor is hozzáférhető a Magyar joganyagok adatbázisa, amennyiben éppen nem áll rendelkezésükre számítógép, így iPhone vagy iPad készülékről elérhető mintegy 38 000 jogszabály, 26 kommentár és több mint 24 000 döntés.
Az alkalmazás interneten keresztül, a CompLex Kiadó szerverein végzi a kereséseket és a dokumentumok letöltését, így garantáltan a legfrissebb joganyagok és dokumentumok állnak a rendelkezésére. Lehetőség van pontos kifejezésre keresni a dokumentumok teljes szövegében vagy címében, továbbá egy joganyagot évszám, sorszám, kibocsátó és paragrafus alapján keresni. A legfontosabb jogszabályok közvetlenül, rövidítéslistából is elérhetőek. A megnyitott joganyagok aktuális időállapotát el lehet menteni, így az ekként elmentett dokumentumokkal a felhasználó internetkapcsolat hiányában is tud dolgozni.
Az alkalmazás lehetőséget biztosít a Jogtárban a „Kedvenc dokumentumaim” alá mentett joganyagok JogtárMobil-ra való szinkronizálásra.
 
Tartalmak, funkciók Jogtár előfizetéssel nem rendelkező ügyfelek számára
 
A JogtárMobil alkalmazás App Store-ból történő letöltését követően a felhasználók azonnal elérhetik a keresés napján hatályos jogszabályokat, vagyis közel 7000 jogszabály hatályos szövegét. A keresési lehetőségek megegyeznek az előfizetőknek
biztosítottakkal.
 
Bővebb információk: www.jogtar.hu/jogtar-mobil

FIZESSEN ELŐ 2024-RE AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk 2024-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2024 Cafetéria szabályzat 2024 Pénzmosás elleni szabályzat csomag GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó Webáruhgázban ● Egyes Kulcs-Soft programok előfizetőknek ingyenesen ● Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra