Cáfol a Nemzetgazdasági Minisztérium

ART

Nyomtatás
Forrás: MTI

Több részletében is téves információkkal szolgált a kormány 29 pontos akciótervében szereplõ, formálódó gazdasági lépésekrõl az Index internetes hírportál. Többek között ilyen légbõl kapott értesülésen alapul az üdülõk utáni idegenforgalmi adó helyett bevezetendõ építményadóval foglalkozó rész.

Nem megalapozott a cikk azon állítása sem, hogy az egyenes ági rokonokon kívül a házastársak, a mostoha vagy nevelt gyermekek öröklés és ajándékozás esetén elveszítik jelenlegi illetékkedvezményüket.

Ugyanezen az internetes hírportálon a kormány által bevezetni tervezett bankadóról is jelentek meg téves információk. Nem megalapozottan állították azt, hogy olyan adótervezetet készít a kormány, amely néhány elemében alkotmányellenes.

A Nemzetgazdasági Minisztérium azért látta szükségesnek, hogy közleményt adjon ki, mert több médium is hiteles információként kezelte az Index cikkében megjelenteket.

A 29 pontos akciótervrõl a végleges döntést a kormány fogja meghozni, amelyrõl csak ezt követõen tud a Nemzetgazdasági Minisztérium is részletekkel szolgálni.

Budapest, 2010. június 25.

Nemzetgazdasági Minisztérium

***

ÖNADÓZÓ elõfizetéssel - lépéselõnyben az adózásban!

Önadózó - az adózók lapja. Adó, tb. számvitel a gyakorlatban havonta 64 nyomtatott oldalon. Megjelenik minden hónap elsõ napján. Hétezer könyvelõ irodának,  vállalkozásnak és intézménynek szolgáltatunk havonta, 10 ezren olvassák rendszeresen heti hírlevelünket.  Elõfizetési  díj  2010. év II. félévre 8.820,-Ft. (1.470,-Ft/hó)  Elõfizetõknek 20% szakkönyv vásárlási kedvezmény, ingyenes e-könyvek, e-Önadózó. Ügyfélszolgálat 1085 Budapest, József körút 53. Tel: 267 5010.  

Elõfizetés: info@onadozo.hu


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra