Európai Uniós támogatással új, budapesti irodával bővült az AdóPartner Tanácsadó Kft.

ART

Nyomtatás
Forrás: AdóPartner Tanácsadó Kft.

Az AdóPartner Tanácsadó Kft. az Új Széchenyi Terv keretében, a „Mikrovállalkozások fejlesztése” tárgyú pályázaton 10 millió forint vissza nem térítendő és ugyanennyi millió forint visszatérítendő támogatás nyert, mely segítségével egy új szolgáltató iroda létrehozása valósult meg Budapesten. A pályázat összköltsége közel 22,5 millió forint volt.

A 2008-ban alapított AdóPartner Tanácsadó Kft. keretében könyvelési és adótanácsadói tevékenységet végeznek, eddig kizárólag jászberényi telephellyel. Ügyfélkörükhöz több, Budapesten és a főváros környékén működő vállalkozás is tartozik, amelyek kiszolgálása ilyen formán eléggé körülményes. Ügyfeleik elégedettségének növeléséhez, az egyre inkább igényelt rugalmas kapcsolattartáshoz elengedhetetlennek bizonyult egy új, budapesti iroda létrehozása.
 
Üzleti koncepciójuk, ügyfeleik magas színvonalú, teljes körű kiszolgálása. Az elmúlt évtizedek tapasztalata igazolta, hogy a hazai vállalkozások egyik legnagyobb problémáját a számviteli és adózási kötelezettségek teljesítése jelenti. Számos kényszervállalkozás, vagy akár a befutott kisvállalkozások nagy része, a jogszabályok és adózási szabályok folyamatos változása miatt, nem képes azt naprakészen, szakértelemmel követni. Egyre nagyobb igény van arra, hogy egy cég könyvelője ne csak adatfeldolgozást és összesítést végezzen, hanem átlátva a vállalkozás tevékenységét, a gazdasági környezetet és tendenciákat, szaktanácsadóként vegyen részt a döntések előkészítésében. Ez a jogos elvárás teljes mértékben találkozott az elképzeléseikkel.
 
Szakértelmüket mérnöki-, közgazdasági- és mérlegképes könyvelői végzettség, adótanácsadói és adószakértői képesítés jelenti, ami közel 20 éves szakmai tapasztalattal párosul. Szolgáltatásaik színvonalának növelése érdekében céljuk, hogy tanácsadói tevékenységüket a könyvvizsgálat és a jogi kérdések területével is bővítsék.
 
A beruházás eredményeként induló új iroda, lehetővé teszi, hogy azon vállalkozásokat, akik eddig a kapcsolattartás nehézségei miatt nem a céget választották, rövid időn belül ügyfélkörükben köszönthessék. Meglévő eszközeiket koncentráltabban tudják majd hasznosítani mindkét irodában, ezáltal, javuló jövedelmezőség mellett, hosszú távon további növekedésre és új munkahelyek teremtésére nyílik lehetőség.

AdóPartner Tanácsadó Kft.
Cím: 5100 Jászberény, Nefelejcs u. 5.
E-mail: eros.sandor@invitel.hu
www.ujszechenyiterv.gov.hu

 

FIZESSEN ELŐ 2024-RE AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk 2024-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2024 Cafetéria szabályzat 2024 Pénzmosás elleni szabályzat csomag GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó Webáruhgázban ● Egyes Kulcs-Soft programok előfizetőknek ingyenesen ● Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra