Gázkrízis: tartsuk szárazon a puskaport

ART

Nyomtatás
Forrás: Önadózó

A gázkrízis megoldódni látszik, ám az óvatosság és az ellátási biztonság megteremtése azt diktálja, hogy tartsuk szárazon a puskaport. A szakemberek arra készülnek, hogy ellátási zavar esetén, akár az elõzõ napokban, úgy hazai forrásokból továbbra is fenn lehessen tartani a hazai gázellátás biztonságát.

Kedd délután óta újra jön az orosz gáz, de a szakemberek azért résen vannak.  Kedd délután fél kettõ óta újra érkezik gáz Ukrajna felõl Magyarországra – közölte Molnár Csaba energiaügyi miniszter kedden a Földgázszállító Zrt. siófoki dicspécserközpontjában.

A miniszter egyelõre feltételes módban beszélt arról, hogy a gázkrízis megoldódni látszik, és úgy fogalmazott: az óvatosság és az ellátási biztonság megteremtése azt diktálja, hogy tartsuk szárazon a puskaport. – A szakemberek arra készülnek, hogy ellátási zavar esetén, akár az elõzõ napokban, úgy hazai forrásokból továbbra is fenn lehessen tartani a hazai gázellátás biztonságát – mondta Molnár Csaba.

http://www.sonline.hu/cikk/205388

***

20 ÉVES AZ ÖNADÓZÓ - fzesse elõ Ön is!

Önadózó - az adózók lapja. Megjelenik minden hónap elsõ napján. Elõfizetési  díj  2009. évre 15.120,-Ft (1-12. hó).  Elõfizetõknek 20% szakkönyv vásárlási kedvezmény, ingyenes e-könyvek.  Önadózó Ügyfélszolgálat 1085 Budapest, József körút 53. Tel: 267 5010. Elõfizetés:  info@onadozo.hu 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra