Gépkocsiflottát bérel a Somogy megyei önkormányzat

ART

Nyomtatás
Forrás: www.sonline.hu

Teljes használtgépjármû-parkját értékesítené és helyette új autókat bérelne a Somogy Megyei Önkormányzat a hivatala és több mint harminc intézménye számára. A felhívás a Közbeszerzési Értesítõ legújabb számában jelent meg. A mintegy 80 személyautó és kisbusz hazánkban újszerû használatától jelentõs kiadáscsökkenést várnak.

A megyei önkormányzat nyílt közbeszerzési eljárással bérelne 72-80 darabos gépjármûflottát. Meglévõ 84 autóját a bérbeadó szolgáltató vásárolná meg, ennek értékét beszámítanák a flottabérlet díjába. Az üzembentartás minden költsége a bérbeadó tulajdonost terhelné, a megyei önkormányzatra csak az üzemanyagköltség hárulna.

Három év vagy 150 ezer kilométer után kicserélnék az autókat, meghibásodás vagy karambol esetén csereautót kapnának. A kötelezõ és casco szintén a bérbeadó költsége lenne.

A feltételes módot az indokolja, hogy a március 18-i beadási határidõ után, április 9-én dönthet errõl a közgyûlés. Ha azonban az ajánlatok között nem lesz megfelelõ, más megoldást keresnek.

Tovább a hírhez 
***

EGYÉNI VÁLLALKOZÓK KÉZIKÖNYVE 2009

Impozáns tartalom, friss szemlélet, 77 adótipp, számlázási szabályok, munkaügyi, kereskedelmi, fogyasztóvédelmi kötelezettségek, engedély-köteles tevékenységek, üzlet nyítási-, webáruház-mûködési szabályok, követelések behajtása, átalakulás – és minden amit az egyéni vállalkozónak ismernie kell. Vállalkozási tanácsok több mint  háromszáz nyomtatott oldalon.

Szerzõ: Dr. Szabó Tibor - Kiadó: ADÓNET.HU Zrt. Ára: 9.900,-Ft +  postaköltség. Önadózó régi és új elõfizetõknek 20% kedvezmény! Terjedelem 330 oldal - Megjelenés: 2009. január 30.  Tartalomjegyzék   Megrendelés: info@adonet.hu


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra