Gyõztes könyvelõ konferencia - érdemes elmenni

ART

Nyomtatás
Forrás: Önadózó

Ilyen elõadások még nem voltak: A JÓ, A ROSSZ, ÉS A CSÚF - avagy a Könyvelõ, a Könyvvizsgáló és az Ügyfél - melyikük melyik, avagy hármasban könnyebb...? Elõadó: Böröczkyné Verebélyi Zsuzsanna bejegyzett könyvvizsgáló, adószakértõ. A KÖNYVELÕ FELELÕSSÉGE: Hogyan jöhet ki gyõztesen egy olyan szituációból, amiben nem is Ön hibázott, mégis Önt hibáztatják? Elõadó: Dr. Szabó Tibor ügyvéd adószakértõ, az Önadózó fõszerkesztõje. MUNKAÜGYI ELLENÕRZÉS: Milyen utasításokkal küldi „terepre” az ellenõröket az egyik régió igazgatója? ADÓELLENÕRZÉS: Hogyan készüljünk egy adóellenõrzésre, hogy az adóellenõr is a partnert lássa bennünk, ne pedig az ellenfelet? IDÕPONT: 2009. szeptember 30. (szerda). Helyszín: Lurdy Ház. Jelentkezzen most - amíg van hely! Augusztus 31-ig történõ jelentkezés esetén a részvételi díj csak 12 000 Ft + áfa!

Szóval lesz ez a konferencia Böröczkyné Verebélyi Zsuzsanna, illetve az adonavigátor.hu szervezésében. Már nagyon készülnek rá - én is ezt teszem, a saját témámmal: a könyvelõi felelõsség kérdésévél.

Már összegyûjtöttem a létezõ összes olyan jogesetet, amelyet ügyfél indított a (volt) könyvelõjével szemben kártérítés miatt, szakmai hiba elkövetését állítva. 

Kérem is a Kedves Olvasókat, saját véleményüket, kérdésüket, észrevételüket, esetleg esetüket küldjék el az info@onadozo.hu címre. Bizalmasan kezeljük.

Mit lehet tenni ilyen esetben, - és legfõképpen meg lehet-e elõzni az ilyen ügyeket, és hogyan?  Vannak tapasztalatok és tanulságok - azok számára is érdekes, akiknek soha nem volt ilyen ügyük. Ahogy a többi elõadót és témát elnézem hasznos és tanulságos lesz mindegyik. 

Kérem kattintson át ide - itt jelentkezhet a konferenciára.

GYÕZTES KÖNYVELÕ KONFERENCIA
Idõpontja:
2009. szeptember 30. (szerda)
Helyszíne: Lurdy Ház Budapest Könyves Kálmán körút 12-14. SikerMix Konferenciaterem.
Részvételi díja: normál esetben 16 000 Ft. + áfa
Augusztus 31. 18.00 óráig elküldött jelentkezés esetén
csak 12 000 Ft + áfa

Dr. Szabó Tibor
Önadózó fõszerkesztõ


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra