Itt a MAX!

ART

Nyomtatás
Forrás: MTI

Magyar Adótanácsadók és Könyvelõk Szövetsége (MAX) néven közös csúcsszervezetet hozott létre négy szakmai szervezet, amelynek elnökévé Zara Lászlót, az adótanácsadók egyesületének elnökét választották.

___________________________________________

Kérjen ingyenes Önadózó bemutató számot!

Az Önadózó újság egy korábbi számának megküldésével Ön betekintést nyerhet abba a mûhelymunkába, amellyel havonta többezer vállalkozás, intézmény és tanácsadó részére nyújtunk szakmai információkat, megoldásokat adókötelezettségeik szakszerû teljesítéséhez. Önadózó - az adózók lapja. Adó - Tb - Számvitel a gyakorlatban, havonta 64 oldalon. A megadott postacimre megküldjük, jelezze e-mailben: info@onadozo.hu

___________________________________________

Itt a MAX!

A MAX alapító okiratát csütörtökön, a sajtó jelenlétében írták alá az alapítók - a Könyvelõirodák Országos Szövetsége, a Magyar Adótanácsadók és Könyvviteli Szolgáltatók Országos Egyesülete, a Magyar Könyvelõk Országos Egyesülete és a Magyar Számviteli Szakemberek Egyesülete - képviselõi. A MAX élére az alapítók vezetõibõl álló négytagú elnökséget választottak, amelynek megbízatása három évre szól, míg az elnöké egy évre.

A négy szervezet összesen csaknem ötezer magánszemély tagot, valamint ötezer jogi személy és jogi személyiség nélküli tagszervezetet (akik alkalmazottakkal végzik tevékenységüket) tömörít. A tagok, tagszervezetek legalább 180 ezer vállalkozás adózását, könyvelését végzik.

Zara László a sajtótájékoztatón ismertette: a MAX-ot azzal a céllal hozták létre, hogy koordinálja az azonos feladatokat ellátó szakembereket tömörítõ szervezetek fellépését a törvényhozók, jogalkalmazók felé, közvetítse a szervezetek közös problémáit a kormányzat és az adóhatóság felé.

Céljuk, hogy a négy szervezet erejét egyesítve még határozottabban álljanak ki és lépjenek fel - többek között - a nagymértékû adózási és könyvelési adminisztráció ellen, amelynek éves költsége Magyarországon a GDP mintegy 6-7 százalékát teszi ki (kétszerese az Európai Unió átlagának).

A MAX céljai között szerepel a tagok társadalmi és szakmai érdekeinek átfogó képviselete, védelme és érvényesítése. A szövetség részt kíván venni az adózási, a társadalombiztosítási, az illeték, a vám, a számviteli és az ezekkel rokon szakterületek szabályozásának elõkészítésében, valamint a jogszabályok végrehajtása során, az ellenõrzési szakaszban a tagszervezetek részére, igény szerint, érdekképviseleti tevékenységet is ellát.

***

ÖNADÓZÓ elõfizetéssel - lépéselõnyben az adózásban!

Önadózó - az adózók lapja. Adó, tb. számvitel a gyakorlatban havonta 64 nyomtatott oldalon. Megjelenik minden hónap elsõ napján. Hétezer könyvelõ irodának,  vállalkozásnak és intézménynek szolgáltatunk havonta,  11 ezren olvassák rendszeresen heti hírlevelünket.  Elõfizetési  díj  2011. 1-12. hónapra 17.640,-Ft. (1.470,-Ft/hó)  Elõfizetõknek 20% szakkönyv vásárlási kedvezmény, ingyenes e-könyvek, e-Önadózó. Ügyfélszolgálat 1085 Budapest, József körút 53. Tel: 267 5010.  

Elõfizetés: info@onadozo.hu


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra