Kínai üzleti lehetõségek magyar vállalkozóknak

ART

Nyomtatás
Forrás: Önadózó

Meghívó az ingyenes elõadásra és tapasztalatcserére. Téma: kínai vállalkozók, termékgyártók specifikus, kontrolált keresése, kiajánlása, interaktív beszélgetés kínai gyártókról, termékekrõl. Hogyan teremthetünk kapcsolatot kínai vállalkozókkal? Az elõadás INGYENES, az elõadáson való részvétel regisztrációhoz kötött!

Kínai üzleti lehetõségek magyar vállalkozóknak

A Karg Autó Kft. (Karg Ferenc) szervezésben zajló  "Egy autószalon másik arca..." sorozat következõ elõadását nem érdemes kihagyni egy vállalkozónak sem.

A kínai gazdaság mára megkerülhetetlen tényezõvé vált a világban. Senki nem mondhatja azt, hogy nem érdeklik a Kínával kapcsolatos üzleti lehetõségek. Viszont a kapcsolatteremtést egyaránt nehezítik a nyelvi korlátok, a tõlünk merõben eltérõ kultúra és a nagy távolság.

Hogyan gyõzhetjük le ezeket a korlátokat, és teremthetünk kapcsolatot kínai vállalkozókkal? Jöjjön el ingyenes elõadásunkra és megtudhatja!

Az elõadás INGYENES, az elõadáson való részvétel regisztrációhoz kötött! A regisztrációhoz kattintson:  IDE

Helyszín/idõpont:
Kaposvári Volkswagen Szalon
2011. február  3. 17:30
 
Karg Autó Kft.
7400 Kaposvár Árpád u.37-39
Telefon:06-82-529-560
Telefax:06-82-529-566
www.kargauto.hu

Elõadó: Dr. Szilas András Budapesti Corvinus Egyetem Kínai Közigazgatás-, Gazdaság- és Társadalomkutató Központ - fõtanácsadója, Kína-szakértõ
 
Téma:
•    kínai vállalkozók, termékgyártók specifikus, kontrolált keresése, kiajánlása
•    interaktív beszélgetés kínai gyártókról, termékekrõl


Az elõadás elõtt kerül sor a Cégmenedzselés kézikönyve (www.cegmenedzseles.hu) Somogy megyei bemutatójára -  Dr. Szabó Tibor ügyvéd, adószakértõ, az Önadózó újság fõszerkesztõje,  A cégmenedzselés kézikönyv szerkesztõje prezentálásában

Jelentkezés a Kínai üzleti lehetõségek magyar vállalkozóknak elõadásra:   ITT!

***

A cégmenedzselés kézikönyve - a sikeres cégvezetés módszertana.

Ez a könyv  az évtized  kiemelkedõ magyar nyelvû kiadványa a hazai üzleti élet gerincét adó kis- és középvállalkozások számára. Gazdag tartalmú, átfogja a cégvezetõi tevékenység  minden területét, könyvként is reprezentatív kiadvány.  Kiadó: Adónet.hu Zrt. 2011. Terjedelem: 735. oldal, súlya: 1,25 kg.  Ára: 14.700,-Ft - helyett most 30% bevezetõ kedvezménnyel: 9.900,-Ft + 820,-Ft postaköltség. Önadózó elõfizetõknek ezen felül él a 20%-os elõfizetõi kedvezményük.

Megrendelés:  www.cegmenedzseles.hu  

info@onadozo.hu


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra