Mérlegképes továbbképzés 16.900Ft

ART

Nyomtatás
Forrás: Önadózó

Október 15-16-án 16.900,-Ft-ért végezheti el a továbbképzést, ha az Önadózóra hivatkozik jelentkezéskor a megjegyzés rovatban. Elõadók: dr. Teszéri-Rácz Ildikó és Rezsabek Angéla. Tájékozódjon a 2009-es évközi adóváltozásokról, és ízelítõt kaphat a 2010-es várható változásokról is a kötelezõ 2 napos továbbképzésen a Sämlingnél!

ÚJDONSÁG: Adótanácsadók, adószakértõk, okleveles adószakértõk részére 14 kreditpontot, Magyar Könyvvizsgálói Kamara tagjainak 8 kreditpontot ér a képzésen való részvétel.

Összes továbbképzési idõpont:
Október 15-16.*, 21-22., 27-28.*, 29-30.
November 5-6., 13-14.*, 14-21.*, 16-17., 24-25.*, 26-27.
December 3-4., 8-9.*, 10-11., 14-15.*, 17-18.

*-al jelzett idõpontokat a Stefánia Kulturális Központban tartjuk, már 16900Ft-tól.

Szakképzési hozzájárulás terhére elszámolható 3 napos képzés, mely 1 napos adóváltozások konferenciát tartalmaz: október 21-29-30., november 25-26-27.

Oktatóink:
Böröczkyné Verebélyi Zsuzsanna (okleveles könyvvizsgáló, adószakértõ)
dr. Báthori Zsuzsa (okleveles könyvvizsgáló, adótanácsadó)
dr. Teszéri-Rácz Ildikó (adójogi szakjogász, adótanácsadó)
Rezsabek Angéla (okleveles könyvvizsgáló)
Romsics Anikó (okleveles könyvvizsgáló)
Ruszin Zsolt (adótanácsadó, könyvvizsgáló)
Tomcsányi Erzsébet (okleveles könyvvizsgáló)
Tóth Mihály (PM számviteli osztály, vezetõ tanácsos)

További információk:

http://www.samling.hu/merlegkepes_tovabbkepzes

***

Bemutatjuk A könyvelõ felelõsség kézikönyvét

Mirõl szól ez a könyv?

Arról, hogyan kössünk jó könyvelési szerzõdést, és hogyan kerüljük el a kártérítési ügyeket. 

Az I. Fejezet szól a könyvelési szerzõdésrõl – amelyben felvázoljuk azokat a jogi technikákat, amelyeket mindenképpen javasolunk beépíteni az ügyféllel megkötött könyvelési szerzõdésbe. Például adunk egy olyan jogi tájékoztató formulát, amellyel kivédhetõk a tájékoztatási kötelezettség elmulasztására alapozott kártérítési igények.  A kifejezetten a könyvelési szerzõdéshez kidolgozott jogi technikák a könyv két szerzõjének – az egyik ügyvéd, a másik könyvelõ irodai vezetõ – együttmûködésébõl, és tapasztalataiból születtek. Ezeket könyvünk, és annak CD melléklete részletesen tartalmazza.

Könyvünk II. Fejezete az adótörvények rejtett csapdáival, és a könyvelõi munka során elkövethetõ tipikus hibalehetõségekkel foglalkozik. Tanulságos olvasmány ez könyvelõknek – egy könyvelõirodai vezetõ tollából.

A III. Fejezetet a könyvelõi kártérítési felelõsségnek szenteltük, amelybõl egyáltalán megismerheti, hogy melyek a téma lényeges kérdései, érveket, tippeket kaphat  ilyen élethelyzetekre. A legjobb védekezés a támadás elvébõl kiindulva könyvünk egyik fõ mondanivalója, hogy az ügyfél a saját ügyében nem háríthat át minden felelõsséget a könyvelõre. Mi is bátran hivatkozhatunk az ügyfél felelõsségére.  Vannak sakk-matt típusú mulasztások – amelyekért kizárólag a könyvelõ felel, de általában feltárható az ügyfél közrehatása is. A könyvvitel, adózás terén inkább beszélhetünk megosztott, mint kizárólagos könyvelõi felelõsségrõl. Könyvünk értékes részét képezi az a 20 esettanulmány, amelyek könyvelõi kártérítési jogeseteket dolgoznak fel. A könyvelõ irodák felelõsségi kérdései mellett részletesen foglalkozunk a munkaviszonyban, alkalmazottként foglalkoztatott könyvelõk, fõkönyvelõk, gazdasági igazgatók kártérítési felelõsségével is.

Könyvünk IV. Fejezete pedig – egyfajta válaszként, megoldásként a könyvelõi kártérítési felelõsség által felvetett kérdésekre – tartalmazza a könyvelõ iroda Általános Szerzõdési Feltételeit, továbbá Szervezeti és Mûködési Szabályzatát, felhasználható iratminta formájában. Ezeket megnyitható word dokumentumként – további iratmintákkal együtt – a könyvünk Függelékét képezõ CD is tartalmazza.

Megrendelés: info@onadozo.hu


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra