Önadózó Fórum: Közösségen belüli termékértékesítés

ART

Nyomtatás
Forrás: Önadózó

Egy apró segítséget szeretnék kérni, megtorpantam. Szlovákiából árut hozok be. Az áfát vallom, fizetendõ, levonható soron, a feltételnek megfelelek. Ezt a terméket megvásárolja tõlem egy osztrák magánszemély. Kérdésem, hogy az osztráknak hogyan számlázhatom ki? Áfásan, vagy áfa mentesen? Õ ugyanis nem áfa alany.

Az Önadózó Fórum válasza:

Mivel nem adóalanynak történik az értékesítés, nem minõsül adómentes közösségi értékesítésnek (a magánszemély adóalanyisága hiányában nem is tudná az adó elszámolását Ausztriában elvégezni), így az általános mértékû forgalmi adót kell felszámítani.

***

Önadózó elõfizetéssel - lépéselõnyben az adózásban!

Önadózó újság elõfizetési díj 2009. október 1- december 31-ig: 4.095,-Ft. Egy lapszám ára 1.365,-Ft.

Mindezekért cserébe adjuk a naprakész információt, a járható utat a gyakorlat számára a jogszabályok, a közterhek és a kötelezettségek folyton változó dzsungelében.

Mindezeken túl elõfizetõinknek adunk 20% szakkönyvvásárlási, és 10 % képzési kedvezményt, ingyenes e-könyveket.

Hétezer könyvelõ irodának és vállalkozásnak szolgáltatunk havonta, 9 ezren olvassák rendszeresen heti hírlevelünket - hogy a könyvelés rendben legyen. Önadózó elõfizetéssel – lépéselõnyben az adózásban! Kedvezményeink miatt az elõfizetéssel pénzügyileg is nyer – nem csak szakmailag.

Lapunkat elõfizetik magánszemélyek is - de legnagyobb elõfizetõnk maga az adóhatóság - mert õk már tudják: Önadózó elõfizetéssel - lépéselõnyben az adózásban!

Kedvezmények csak elõfizetõknek:

1) 20% szakkönyv-vásárlási kedvezmény: www.onadozo.hu/szakkonyv/

2) 10% képzési kedvezmény a Sämling Kft és a Conforg Kft. által meghirdetett képzéseken.

3) Ingyenes e-könyvek: http://www.onadozo.hu/kezikonyv/

4) Ingyenes hírlevél-tartalomszolgáltatás (heti rendszerességgel szakmai híreket, információkat adunk, amellyel saját hírlevelet adhat ki, külön munkaráfordítás nélkül)

5) Önadózó Online: www.onadozo.hu/hirlevel/ 

Kedvezményeink miatt az elõfizetéssel pénzügyileg is nyer - nem csak szakmailag.

20 éves az Önadózó - fizesse elõ Ön is: info@onadozo.hu

Olvasói vélemények:

"18 éve vezetek egy könyvelõirodát, a jó ötleteket, a segítséget mindig szívesen fogadom. Az elsõ számtól olvasom és elõfizetem az újságot. Eddig csak jó tapasztalatom van, mindig azt írják, amire kíváncsi vagyok, ami aktuális, fontos."

"Szerintem a legjobb szakmai újság, legalábbis én még nem találtam jobbat! Gyakorlatiasan, közérthetõen és nem utolsó sorban humoros körítéssel is tudják tálalni a komoly témákat. Igazán élvezetes olvasmány!"

"Nagyon tetszik a megújult lapszám, ennyi rengeteg hasznos információ szerintem sehonnan máshonnan nem szerezhetõ be..."

"Az utolsó 2 lapszámuk szuper! Nagyon tetszett, rendkívül egyszerûen áttekinthetõ és igen hasznos!"

"A 2009-es évre szeretném megrendelni az Önadózó címû lapjukat. Egyúttal szeretném megköszönni azt a pontos, rendeletekre hivatkozó, szakszerû információt amit az Önök által kiadott lapban olvastam. Munkámat segítette és sok feleslegesen eltöltött idõt takarított meg számomra. Sok sikert kívánok a további munkájukhoz."

Elõfizetés: info@onadozo.hu

Ünadózó Ügyfélszolgálat: 1085 Budapest, József körút 53. Tel: 06 1 267 5010


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra