Pénzügyi tanulmányút Brüsszelben

ART

Nyomtatás
Forrás: Önadózó

Pénzügyi tanulmányút Brüsszelben – Lámfalussy Sándor, Kovács László, Terták Elemér elõadásaival. Az általános világgazdasági válság pénzügyi vonatkozásaival kapcsolatban a Konsilo és a TGG & Partners 2009. március 1-4. között brüsszeli tanulmányi utat szervez. A három napos program elsõsorban kerekasztal jellegû informális beszélgetésekbõl, véleménycserékbõl áll, melyek során a résztvevõk a legmagasabb döntéshozói szinttel kerülhetnek közvetlen kapcsoltba.

Pénzügyi tanulmányút Brüsszelben

Igazi „nagyágyúk” az elõadók között!

Kovács László, az Európai Bizottság adó- és vámügyi biztosa, valamint Terták Elemér, az Európai Bizottság Belsõpiaci Fõigazgatóságának pénzügyi intézetekért felelõs igazgatója mellett Lámfalussy Sándor, az euro „atyja”, az Európai Monetáris Intézet egykori elnöke is elfogadta felkérésünket, akinek tavaly jelent meg könyve „Pénzügyi válságok a fejlõdõ országokban“ címmel.

A program a fent kiemelt találkozókon kívül számos területet érint, melyeket a pénzügyi, gazdasági válság számottevõen befolyásol:

• az Unió 2008-ig elõkészített, pénzügyi piacokra vonatkozó és általános szakpolitikáit, azok elfogadására és hatálybalépésére vonatkozó lépéseket,
• a szokásosan „nagy uniós politikákként” ismert szakpolitikák 2009 évi eseményeit, ideértve pl. a Lisszaboni Stratégia, energiagazdálkodás, környezetgazdálkodás, belsõ piac, fogyasztóvédelem szakpolitikákat,
• a közvetlenül a válság hatása miatti intézkedéseket.

A tanulmányút tárgya az EU 2009. évi folyamatainak ezen hármas fókuszú áttekintése,  koncentrálva a pénzügyi, pénzpiaci szempontokra.

Bõvebb információ, jelentkezés: info@konsilo.hu, tel: (06 1) 326 5135

***

AZ ÉN CÉGEM AZ ÉN PÉNZEM - Hogyan vegyük ki a pénzt a vállalkozásból

A könyv leltászerszerûen számba veszi és leírja azokat a törvényes eljárásokat és megoldásokat, melyekkel élve a tulajdonosnál a lehetõ legtöbb marad a megtermelt profitból.

Szerzõ: Böröczkyné Verebélyi Zsuzsanna - Kiadó: ADÓNET.HU Zrt. Ára: 6.300,-Ft + 165,-Ft postaköltség. Önadózó régi és új elõfizetõknek 20% kedvezmény! Terjedelem 147 oldal.  Tartalomjegyzék  Megvásásolható: Önadózó Ügyfészolgálat 1085 József körút 53. Tel: 267 5010

 Megrendelés: info@adonet.hu


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra