Praktikus lakberenedezési tanácsok

ART

Nyomtatás
Forrás: Önadózó

Mit tud adni egy lakás nekünk? Nemcsak tetõt a fejünk fölé, hanem otthonosságot, harmóniát, a mindennapi életünkhöz egy olyan keretet, amely nap nap után kiszolgál, formál bennünket és nem utolsó sorban gyermekeink számára irányt mutat. A www.kezikonyvek.hu legújabb e-könyve letölthetõ - ára: 1.200,-Ft

Új e-könyvünk: Praktikus lakberenedezési tanácsok

Mit tud adni egy lakás nekünk? Nemcsak tetõt a fejünk fölé, hanem otthonosságot, harmóniát, a mindennapi életünkhöz egy olyan keretet, amely nap nap után kiszolgál,  formál bennünket és nem utolsó sorban gyermekeink számára  irányt mutat.

Egy újságíró megkérdezte tõlem, lakberendezõ szemmel milyen egy jó lakás? Szerintem- válaszoltam – ha a benne élõk a praktikusság, használhatóság és az esztétikai élmény szintjén is megfelelõnek ítélik, jó a lakás. Ennyire egyszerû lenne? – kérdezett vissza.

Ennyire! – mondtam. De hogy az idáig vezetõ út milyen, arról mi magunk is tehetünk. Az általunk, - lakberendezõk, szakemberek - nyújtotta kényelmet, szakértelmet, biztonságot, idõ- és pénzspórolást természetesen megpróbálhatja mindenki pótolni. Reményeim szerint ez a könyv is segítséget nyújt az alkotó gondolkodásban és a megvalósításban egyaránt.

Csiszár Judit

További információ:

http://www.kezikonyvek.hu/termekek/praktikus_lakberendezesi_tanacsok_es_megoldasok.html


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra