Tisztelt Elõfizetõink!

ART

Nyomtatás
Forrás: Önadózó

Köszönjük, hogy ebben az évben megtisztelték lapunkat elõfizetésükkel. A 2008. évre szóló ÖNADÓZÓ elõfizetés számláját már kipostáztuk - és valamennyi elõfizetõnknek meg kellett kapnia. Kérjük, hogy elõfizetését a számla kiegyenlítésével újítsa meg.

Elõfizetõink 2008. évben is 980,- Ft/hó – összesen 11.756,-Ft/újság éves elõfizetési díj ellenében juthatnak hozzá az Önadózóhoz. Ezen az áron biztosítjuk a havonta megjelenõ – összesen 12 lapszámot (július-augusztusi összevontan) és a www.onadozo.hu alatt elérhetõ online szolgáltatásokat (Online tanácsadás, Számviteli Szabályzatok Könyve, Számla Befogadási Kézikönyv). Ezen éves díj csak azon elõfizetésekre érvényes, amelyek 2007. december 31-ig beérkeznek hozzánk. Elõfizetéssel tehát 2008-ban is olcsóbb a lapunk: a kereskedelmi forgalomban, illetve jövõ évben történõ elõfizetés esetén 1.100,-Ft/hó áron vásárolható meg.

Bízunk benne, hogy az újság szakmai színvonalával elégedett – a következõ évben az Adózók lapjaként változatlanul arra törekszünk, hogy elõfizetõink a napi munkájuk elvégzéséhez praktikus megoldásokat, naprakész információkat, segítséget kapjanak. Ez mellett igyekszünk nem csak az adózással, hanem a kapcsolódó területekkel is foglalkozni.

Elõfizetõinknek az újságot minden hónap elsõ hetében a Magyar Posta Hírlapüzletág által postázott küldeményként meg kell kapniuk. Kérjük, hogy az újság kézbesítésével kapcsolatos problémákat jelezzék részünkre - info@onadozo.hu címen - hogy orvosolni tudjuk.

Ajánljuk figyelmébe az ÖNADÓZÓ KÉZIKÖNYVEKET, melyekrõl bõvebb információ a www.kezikonyvek.hu weblapon olvasható.

Jelenleg megrendelhetõ kézikönyveink:

• KÖNYVELÕK KÉZIKÖNYVE (9.900,-Ft + postaköltség)
• LÍZING KÉZIKÖNYV (4.990,-Ft + postaköltség)
• VAGYONGYARAPODÁS ÉS ADÓELLENÕRZÉS (9.900,-Ft + postaköltség)

Kérdésével, észrevételével, javaslatával, illetve kézikönyv megrendelésével kapcsolatban fordulhat hozzánk e-mailben (info@onadozo.hu), telefonon: 06/82/511-242, faxon: 82/511-241 - vagy levélben: ADÓNET.HU Zrt. 1450 Budapest, Pf: 132.

Budapest, 2007. november 28.

Tisztelettel:

ADÓNET.HU Zrt.

***

ÖNADÓZÓ - az adózók lapja. Adó - Tb. - Számvitel. Megjelenik: minden hónap elsõ napján. Elõfizetési díj a 2008-as évre 2007. december 31-ig: 980,-Ft/hó. Elõfizethetõ: info@onadozo.hu

Önadózó, a nélkülözhetetlen munkatárs!


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra