Transzferár-tanácsadás Önadózó elõfizetõknek!

ART

Nyomtatás
Forrás: Önadózó

2009-ben a transzferár-ellenõrzések száma megháromszorozódott és az APEH lendülete 2010-ben sem csökkent. Elõfizetõink e témában való segítése érdekében 2010. július 8-án a Kolchis Kft. az Önadózó támogatásával nyílt napot tart. A rendezvény keretében a Kolchis Kft. szakértõi a transzferárazás minden területére kiterjedõ ingyenes tanácsadással segítik az Önadózó elõfizetõinek munkáját. Kérdéseiket e napon feltehetik e-mailben az info@kolchis.hu címen, vagy telefonon a +36-1-316-56-38-as számon.

Transzferár-tanácsadás Önadózó elõfizetõknek!

2009-ben a transzferár-ellenõrzések száma megháromszorozódott és az APEH lendülete 2010-ben sem csökkent. Így az idei év végére a nyilvántartás vezetésére kötelezett cégek szinte teljes körét levizsgálhatja az adóhatóság. A cégcsoporton belüli jövedelem-átcsoportosításokat ma már a területen jártas, képzett szakemberek ellenõrzik, akik nem csak a transzferár-nyilvántartások formai megfelelõségét vizsgálják, de minden egyes ügyletre vonatkozóan mélyreható tartalmi elemzést is végeznek.

Elõfizetõink e témában való segítése érdekében 2010. július 8-án a Kolchis Kft. az Önadózó támogatásával nyílt napot tart. A rendezvény keretében a Kolchis Kft. szakértõi a transzferárazás minden területére kiterjedõ ingyenes tanácsadással segítik az Önadózó elõfizetõinek munkáját. Kérdéseiket feltehetik e-mailben az info@kolchis.hu címen, vagy telefonon a +36-1-316-56-38-as számon.

A Kolchis Kft. adó- és pénzügyi tanácsadással foglalkozó, külföldön is ismert és elismert vállalkozás. Tevékenysége középpontjában a magas minõségû, a vevõk minden igényét kielégítõ komplex tanácsadói szolgáltatások állnak. Kiemelt szakterületének tekinti a kapcsolt vállalkozások között kialakított elszámolási árak vizsgálatát, a transzferár-nyilvántartások megírásával a területhez kapcsolódó adókockázatok csökkentését. A Kolchis Kft. célja, hogy képzett csapatával segítséget nyújtson a cégcsoportok és tagjaik transzferáras problémáinak kezelésében. Ügyfelei kérdéseire idõrõl idõre publikációkban nyújt megoldást, honlapjáról pedig transzferár-nyilvántartás mintái ingyenesen letölthetõk. A Kolchis Kft. referenciái között iparágaktól függetlenül megtalálhatók a legnagyobb magyarországi vállalkozások.

Mit kell tennie, ha Ön is megoldást szeretne kapni régóta húzódó problémáira?

Csak küldje el kérdését, telefonos elérhetõségét és Önadózó elõfizetõi kódját  e-mailben az info@kolchis.hu címre, és a Kolchis Kft. szakértõi  július 8-án megválaszolják kérdéseit.

Szeretné kérdését közvetlenül telefonon feltenni?

Hívja a Kolchis Kft. 06-1-316-56-38-as központi telefonszámát, amelyrõl majd minden hívás közvetlenül a transzferáras csapatnál csöng.

A transzferár-tanásadást csak a meghirdetett napon biztosítjuk, és kizárólag Önadózó elõfizetéssel vehetõ igénybe – és az Önadózó elõfizetõk részére semmilyen külön díjfizetési kötelezettséggel nem jár.

Kérjük, éljen a lehetõséggel. Ha még nem elõfizetõ - az alábbiak szerint most kedvezménnyel elõfizethet - és már ezt a szolgáltatást is igénybe veheti.

Önadózó Szerkesztõség  
Kolchis Kft.

***

ÖNADÓZÓ elõfizetéssel - lépéselõnyben az adózásban!

Önadózó - az adózók lapja. Adó, tb. számvitel a gyakorlatban havonta 64 nyomtatott oldalon. Megjelenik minden hónap elsõ napján. Hétezer könyvelõ irodának,  vállalkozásnak és intézménynek szolgáltatunk havonta, 10 ezren olvassák rendszeresen heti hírlevelünket.  Elõfizetési  díj  2010. év II. félévre 8.820,-Ft. (1.470,-Ft/hó)  Elõfizetõknek 20% szakkönyv vásárlási kedvezmény, ingyenes e-könyvek, e-Önadózó. Ügyfélszolgálat 1085 Budapest, József körút 53. Tel: 267 5010.  

Elõfizetés: info@onadozo.hu


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra