Vagyongyarapodás és adóellenõrzés

ART

Nyomtatás
Forrás: Önadózó

Hogyan bizonyítsuk be vagyonunk adózott forrását? Kézikönyv adózóknak. - Aki már átesett ilyen vizsgálaton, az tudja igazán, hogy a saját ellenõrzése nem egy statisztikai adat volt – hanem számára is fáradtságos, sok idõt, energiát felemésztõ, az embert minden tekintetben megterhelõ procedúra, ahol a jogszerû, és számára teljesen rendben levõnek tûnõ dolgokat is ugyanolyan elánnal kellett védeni, mint másnál a jogszerûtlent. És ez sem vezetett mindig teljes sikerre. Szóval az adózói igazságért is meg kell küzdeni.

VIZSGÁLTA MÁR ÖNT AZ APEH?

Tudja Ön, például, hogy, mik a kritikus pontok a vagyon megszerzésekor? Mi helyzet a családi kapcsolatokkal adózási szempontból? Milyen könnyen Ön ellen fordítható a látható vagyona (ingatlan, autó,befektetés, utazás)? Mik a játékszabályok az adóellenérzésben? Milyen jogai vannak az adóellenõrnek? Milyen jogai vannak Önnek? Vajon, hogyan és honnan szerzi az információkat az adóhatóság? Milyen ellenõrzési módszerekkel dolgoznak? És milyen eszköze vannak Önnek egy adóellenõrzésben - hogyan bizonyítsa be vagyona adózott forrását?

Ha ezeket nem tudja, vagy nem biztos a dolgában rendelje meg most a VAGYONGYARAPODÁS ÉS ADÓELLENÕRZÉS - Hogyan bizonyítsuk be vagyonunk adózott forrását? címû könyvet most, és tudjon meg minden fontos információt a vagyonosodási vizsgálatokról.

Kiadó: Adónet.hu Zrt. 2007.
Szerzõ: dr.Szabó Tibor ügyvéd adószakértõ
Terjedelem: 144 oldal
Ár: 9.900,-Ft + 165.,-Ft postaköltség
Önadózó elõfizetéssel 20% kedvezmény!
Megrendelés: info@onadozo.hu

Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra