VOSZ Emberi Erõforrás és Foglalkoztatási szekció

ART

Nyomtatás
Forrás: MTI

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének keretén belül a közelmúltban megalakult az emberi erõforrás-menedzsment területén mûködõ szolgáltatók és szakemberek - személyzeti-, HR- és menedzsment tanácsadók, munkaerõ-kölcsönzõk, képzõ- és tréningcégek - önálló szekciója. Az VOSZ Emberi Erõforrás és Foglalkoztatási szekciója (VOSZ EEFSZ) céljaként tûzte ki a jogalkotási folyamat segítését a piac oldaláról és az iparági önszabályozás – így például a munkaerõ-kölcsönzés - terén történõ megteremtését.

_____________________________________________

ÖNADÓZÓ elõfizetéssel - lépéselõnyben az adózásban!

Önadózó - az adózók lapja. Adó, tb. számvitel a gyakorlatban havonta 64 nyomtatott oldalon. Megjelenik minden hónap elsõ napján. Hétezer könyvelõ irodának,  vállalkozásnak és intézménynek szolgáltatunk havonta, 10 ezren olvassák rendszeresen heti hírlevelünket.  Elõfizetési  díj  2010. év II. félévre 8.820,-Ft. (1.470,-Ft/hó)  Elõfizetõknek 20% szakkönyv vásárlási kedvezmény, ingyenes e-könyvek, e-Önadózó. Ügyfélszolgálat 1085 Budapest, József körút 53. Tel: 267 5010.  

Elõfizetés: info@onadozo.hu

_____________________________________________

Megalakult a VOSZ Emberi Erõforrás és Foglalkoztatási szekciója

A szekció határozott álláspontja, hogy – dacára a közelmúltban e téren felröppent botrányos híreknek – a tisztességesen és jogszerûen végzett munkaerõ-kölcsönzési tevékenység mind a munkáltatók, mind a munkavállalók érdekeit védi, javítja a foglalkoztatást, és nem utolsó sorban hatékonyabbá teszi a vállalatok mûködését és a munkavégzést.

A szekció az iparágban mûködõ tisztességes vállalkozások védelme érdekében szakmai etikai kódex kidolgozását tûzte zászlajára, amelynek tervezetét hamarosan nyilvános vitára bocsájtja a vállalkozói közösségben.

A VOSZ EEFSZ határozottan visszautasítja, hogy minden munkaerõ kölcsönzõ etikátlan és jogszerûtlen tevékenységet végezne, és visszautasítja, hogy a piaci szereplõk a teljes szektort azonosítsák néhány kétes hírû vállalkozással, rontva ezáltal az emberi erõforrás-szolgáltatási iparág egészének hírnevét. A jogszerû munkaerõ-kölcsönzés a munkát középpontba állító gazdaságpolitika érdekeit szolgálja, hiszen a kölcsönzött munkavállaló munkaviszonya nem szûnik meg a válság idején csak azért, mert a kölcsönbe vevõ munkáltatónak gazdasági nehézségei támadnak. Az iparági etikai kódex kidolgozása során a VOSZ EEFSZ az EU tagállamok tapasztalatait és az Európai Unió új, Magyarországon még nem alkalmazott irányelvi rendelkezéseit is figyelembe veszi, hogy a szakterületen mûködõ vállalkozások is felkészülhessenek az egész piacot érintõ változásokra.

***

Egyéni vállalkozók és egyéni cégek kézikönyve 2010

Ez a könyv összefoglalóan tartalmazza mindazt, amit az új szabályok szerinti egyéni vállalkozásról és az egyéni cégrõl tudni kell. Szerzõ: Dr.Szabó Tibor ügyvéd adószakértõ, az Önadózó újság fõszerkesztõje. Formátum: hagyományos nyomdai elõállítású könyv. Terjedelem: 280 oldal. Kiadó: Adónet.hu Zrt. Megjelent: 2010 január 20-án. Ára: 4.900,-Ft  + 740,-Ft szállítási költség összesen: 5.640,-Ft.

Megrendelés: info@onadozo.hu


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra